Koken

De kasteelkeuken is voor het laatst gebruikt in 1895 en sindsdien nauwelijks veranderd. Benieuwd naar wat hier zoal bereid werd? Laat je inspireren door deze kookboeken. 

  • Paradijskorrels & saffraan - Middeleeuwskookboek
    Paradijskorrels & saffraan - Middeleeuwskookboek

    Paradijskorrels & Saffraan. De middeleeuwse keuken voor de tafel van nu is een vlot toegankelijk kookboek met heerlijke recepten uit middeleeuwse Europese kookmanuscripten.

    € 12,50
  • Historisch Bakboek
    Historisch Bakboek

    Het Historisch Bakboek BROOD is een vlot toegankelijk bakboek met heerlijke broodrecepten uit 4000 jaar geschiedenis. Het boek maakt een tijdreis van Mesopotamische platbroden uit 1750 voor Chr. tot perfecte Parijse croissants uit…

    € 19,95
  • Delftsblauwe klassieker
    Delftsblauwe klassieker

    De trapopgang van het kasteel is een ware verzameling van allerlei soorten tegeltableaus, Heb je al eens een kijkje genomen?

    Deze set bestaat uit:

    ∙ Theedoek, Tegeltableau met vogels
    100% Cotton
    500 x 700 mm
    ∙ Heerlijk…

    € 12,50
  • Borreltijd
    Borreltijd

    Borreltijd is een en nieuw kookboek van Manon Henzen vol hapjes & drankjes voor bij de borrel uit 1000 jaar geschiedenis. Heerlijke recepten, informatie en leuke weetjes over culinaire geschiedenis en stap-voor-stap uitleg over…

    € 12,50
© 2020 - 2022 www.kasteelheeswijkshop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel